Familie- og storbyferie

SAFE TO VISIT

Med SAFE TO VISIT, et program utviklet av bransjeorganisasjonen HORESTA, sikrer vi et trygt opphold på alle hotellene våre. 
Les mer her

Eventyrlig hotell med luksusfasiliteter i København

Er du ute etter den komplette Tivoli-opplevelsen? Og ønsker du å bo på et eventyrlig hotell som får både små og store barn til å sovne godt med et smil om munnen? 

Kombiner gjerne turen på Tivoli med et opphold på vårt sentrale og nærliggende hotell, som kan tilby en helhetsopplevelse med Tivoli Hotel All Inclusive. 

Skal du ikke besøke den fargerike fornøyelsesparken, får du likevel en eventyrlig opplevelse som gjest der du nyter godt av de luksuriøse fasilitetene på Tivoli Hotel. Uansett om du planlegger en romantisk weekend for to, eller vil skjemme bort hele familien med et opphold hos oss. Her finner du nemlig alt fra treningssenter og svømmebasseng med badstue og plass for barneaktiviteter, til gratis Wi-Fi og lekeplass både inne og ute.

Du kan også få gode matopplevelser til lunsj og middag i Tivoli Brasserie, Sticks’n’Sushi Skybar og MASH Penthouse, som alle ligger i hotellbygget.

Eventyrlig hotell

Rom

Tivoli Hotel All Inclusive

restauranter

Barnas ferie

Opplev København

Se flotte bilder av hotellet

Lavest mulig pris på overnatting

Pris per person i delt dobbeltrom
Fra  
Les mer

Tivoli Hotel All Inclusive

Pris per person i delt dobbeltrom inkludert frokost
Fra  
Les mer

Miniferie i København

Pris per dobbeltrom per natt inkl. frokost
Fra  
Les mer
Tivoli Hotel & Congress Center

Stilfullt og spektakulært hotell med luksuriøse fasiliteter.

Det Kongelige Teater

Det Kongelige Teater ble grunnlagt i 1748 og inneholder teater, opera, ballet og orkester – alt i samme hus. Teateret tilbyr forestillinger til deg som ønsker en spenndende og annerledes opplevelse.

Hovedbanegård

Københavns Hovedbanegård er knutepunktet for nesten all trafikk. Inne i Hovedbanens søylehall finner du mer enn 40 ulike forretninger, spisesteder og servicefasiliteter som du kan benytte deg av fra 08.00–20.00 hver dag.

Kødbyen

Her finner du et vell av ulike restauranter og takeaway-steder. Området har noe for alle, enten du ønsker en rask lunsj eller en romantisk middag.

Les mer

Nyhavn

Nyhavn er Københavns havneperle, som strekker seg helt fra Kongens Nytorv og Strøget og videre langs kanalen. Mange av de gamle husene er fortsatt bevart, og det eldste huset stammer helt tilbake fra 1681.

Tycho Brahe Planetarium

Tycho Brahe Planetarium tilbyr lærerik underholdning for hele familien om stjernehimmelen og astronomiens fascinerende univers. Se den flotte utstillingen eller ta en tur i hjertet av planetariet, Rumteatret, som med sine 1000 kvadratmeter kan tilby spesielle filmopplevelser.

Les mer

Rådhusplassen

Rådhusplassen er byens store og populære plass, hvor det ferdes folk hele døgnet. Plassen er inspirert av formen på et muslingskall, og grenser opp til den imponerende, gamle rådhusbygningen.

Tivoli entré
Københavns Tivoli

Besøk Georg Carstensens gamle fornøyelsespark, som ble bygget i 1843. Parken ligger sentralt plassert i København. Den byr på alt fra attraksjoner for store og små, et bredt utvalg av restauranter, teaterforestillinger og mange ulike typer konserter.

Les mer

Visit Carlsberg

Carlsberg byområde er et blomstrende område, fylt av kaféer og kulturopplevelser med alt fra danseoppvisninger og matmarkeder til kunstutstillinger og mye mer.

Les mer

Botanisk Have

Botanisk Have er en vakker oase i København og fungerer som et levende museum med Danmarks største samling av levende planter. Hagen omfatter blant annet et av verdens største herbarier med pressede og konserverte planter og sopper fra hele verden.

Hop-on Hop-off kanalrundfart

Hop-on hop-off kanalrundfart seiler daglig rundt i kanalene i København, med start fra Gl. Strand eller Nyhavn. Her kan man se København fra havnesiden med turguide og med stopp forskjellige steder underveis.

Les mer

Strøget

Strøget er den berømte gågaten i Indre By København som går fra Rådhusplassen til Kongens Nytorv. Gågaten har et stort utvalg av butikker, med alt fra rimlige kjeder til noen av verdens dyreste merkevarebutikker.

Torvehallerne

Torvehallerne er et populært matmarked like ved Nørreport. Her rår ofte en travel stemning, ettersom mer enn 60 000 dansker avlegger markedet et besøk – hver uke! Her finner du ferskt kjøtt, fersk fisk og grønnsaker i alle avskygninger.

Les mer

Amalienborg og Amaliehaven

Amalienborg er regentparets vinterresidens. Det vakre slottsanlegget består av fire paleer, og de storslåtte lokalene til Christian Vll's palé er åpne for offentligheten.

Bremen Teater

Bremen Teater er et attraktivt alternativ til et tradisjonelt teater, med oppføringer som har fokus på kunst og kultur som uttrykksform.

Fisketorvet

Fisketorvet shoppingsenter ligger ved havnefronten. Med 120 butikker og en rekke kafeer og restauranter er dette et av Danmarks største shoppingsentre.

Havnebadet

Havnebadet Islands Brygge er et friluftsbad sentralt beliggende i København, som tiltrekker seg alt fra barnefamilier og mosjonssvømmere til strandløver fra hele byen.

Nationalmuseet i

Her er det mulighet å reise bakover i tiden helt tilbake til 192-årene. Opplev blant annet den gamle skolen med autentiske pulter og blekkhus. Eller la barna kle seg ut som i gamle dager.

Dybbølsbro St.

Dybbølsbro Station er en S-tog-stasjon på Vesterbro som er knyttet til et stort banenett. Stasjonen er en sentral del av S-banen og har mange linjer.

Wallmans

Wallmans tilbyr den perfekte aften på byen med middag og show i den gamle Cirkusbygningen i Jernbanegade, like ved rådhusplassen. Her finner du restaurant, underholdning og nattklubb under ett tak.

Les mer

Parkering

Når du skal overnatte på Tivoli Hotel & Congress Center, kan du parkere rett utenfor døren. Hotellet ligger nemlig over et stort parkeringshus. Her er det nettopp innført et nytt parkeringssystem, som sparer deg for tid og bekymringer når du besøker hotellet.

Sentral beliggenhet med kort vei til mange severdigheter

COVID-19-informasjon, og hva du kan forvente når du besøker oss Les mer her.