Pin it

Parkeringshus med videoovervåking

Når du skal overnatte på Tivoli Hotel & Congress Center, kan du parkere rett utenfor døren. Hotellet ligger nemlig over et stort parkeringshus. Her er det nettopp innført et nytt parkeringssystem, som sparer deg for tid og bekymringer når du besøker hotellet. Vi deler parkeringshus med Wakeup Copenhagen i Carsten Niebuhrs Gade.

Parkeringshuset er videoovervåket med tanke på din sikkerhet. Parkeringshuset ligger midt mellom de to hotellene, med direkte atkomst til Tivoli Hotel & Congress Center gjennom kjelleren. Det er plass til hele 500 biler, så det er som regel ikke noe problem å finne en ledig plass. I alle etasjene er det mulighet til å lade opp el-biler.

Parkeringshuset bruker ONEPARK SmartParkering, som skal gjøre det enkelt og praktisk for deg å parkere. Når du kjører inn i parkeringshuset, trenger du hverken å gå ut av bilen eller kjøpe billett. Bilnummeret registreres automatisk av et kamera ved innkjøringen. Før du forlater parkeringshuset, betaler du for parkeringen på en av betalingsautomatene i parkeringshuset. Du skal bare taste inn bilens registreringsnummer og betale det angitte beløpet. Deretter er det bare å kjøre ut av parkeringshuset.

Bruker du parkeringshuset eller andre ONEPARK Smart-parkeringshus ofte, kan du la systemet lagre registreringsnummeret og betalingsopplysningene dine til senere bruk. Dermed slipper du å taste inn opplysningene hver gang du parkerer, og du sparer tid.

Du kan også kjøre inn og ut av parkeringshuset i løpet av oppholdet uten å måtte betale hver gang. Du registrerer bare bilnummeret i resepsjonen ved ankomst, og betaler først ved avreise. 

Priser 2019    Nivå A    Nivå B+C   
Timepris    DKK 25,-    DKK 35,-   
Men maks. per 24 timer    DKK 175,-    DKK 175,-   

 

Hvis parkeringshuset mot formodning skulle være fullt, henviser vi til følgende andre alternativer:

Fisketorvets parkeringshus
Det finnes flere innkjøringer ved Fisketorvet på Kalvebod Brygge.
To timer gratis parkering, deretter betaling
Avstand fra Tivoli Hotel & Congress Center: ca. 500 m.

ParkZone Mitchellsgade 2
Innkjøring fra Mitchellsgade 2
Avstand til Tivoli Hotel & Congress Center: ca. 500 m.
Parkeringsbillett må bestilles på nett.

DGI-Byens parkeringshus
Innkjøring fra Ingerslevgade
Avstand til Tivoli Hotel & Congress Center: ca. 1 km.

Les mer om alle Arp-Hansens parkeringsmuligheter her