Pin it

Parkering

Tivoli Hotel & Congress Center ligger i tilknytning til et stort, videoovervåket parkeringshus. Parkeringshuset drives av ONEPARK og har direkte atkomst til hotellet gjennom kjelleren.

Når du kjører inn i parkeringshuset, blir bilnummeret automatisk registrert ved hjelp av et kamera. Ved avreise betaler du for parkeringen på en av betalingsautomatene som står i parkeringshuset. Du taster inn bilnummeret og betaler beløpet, og så kan du helt enkelt kjøre ut av parkeringshuset.

Hvis du regner med å bruke parkeringshuset ofte, kan du lagre betalingsopplysningene dine i systemet og knytte dem til bilnummeret. På den måten kan du komme og gå som du vil, og systemet vil automatisk ta seg av betalingen uten at du trenger å foreta deg noe mer.

For deg som kjører elbil, har vi installert el-ladere i alle etasjer i parkeringshuset. På det nedre dekket har vi et sett med en Pod Point-lader med tre forskjellige standartkontakter, mens vi på de øvrige dekkene har en Pod Point ladestasjon.

Priser

  • Pris pr. time 25,- DKK
  • Pris per døgn (over 7 timer) 150,- DKK

 

Det er rundt 500 plasser i parkeringshuset. Skulle det vise seg å være fullt, henviser vi til følgende andre muligheter:

Fisketorvets parkeringshus
Det finnes flere innkjørsler ved Fisketorvet på Kalvebod Brygge.
To timer gratis parkering, deretter betaling
Avstand fra Tivoli Hotel & Congress Center: ca. 500 m.

ParkZone Mitchellsgade 2
Innkjørsel fra Mitchellsgade 2
Avstand til Tivoli Hotel & Congress Center: ca. 500 m.
Parkeringsbillett må bestilles på nett.

DGI-Byens parkeringshus
Innkjørsel fra Ingerslevgade
Avstand til Tivoli Hotel & Congress Center: ca. 1 km