Møter og konferanser

Vi arrangerer og avvikler møter og konferanser av alle typer

Fra små møter og store konferanser til bransjefester og mottakelser med kanapeer og glass med høy stett. Tivoli Hotel & Congress Center arrangerer og avvikler møter og konferanser uansett type. Vi har erfaring med å sette sammen møtepakker, stille oppdatert teknisk utstyr til rådighet samt lose deltakerne problemfritt gjennom skreddersydde arrangementer.

Virtuelle og fysiske møtefasiliteter

Behovet for virtuelle møter er økende, og Tivoli Hotel & Congress Center tilbyr store og små nettmøter for firmaer. Der kan noen få personer møtes fysisk samtidig som dere kan kommunisere med mange møtedeltakere virtuelt. Dere kan livestrømme innlegg, holde WebEx-konferanser og mye annet med deltakere fra inn- og utland. Vi har de nødvendige fasilitetene uansett om dere er 8 eller 1000 deltakere, og stiller vår avanserte teknologi til disposisjon for dere.

Vil du høre mer om hvordan vi kan skape positive minner både for deg og gjestene dine? Da må du gjerne kontakte oss helt uforpliktende, eller ta en nærmere titt på de mange møtepakkene, lokalene og øvrige tilbudene våre nedenfor.

Kapasitetsoversikt

Få oversikt over alle møtelokalene på Tivoli Hotel & Congress Center.
Last ned kapasitetsoversikt

Et steinkast fra Hovedbanegården

Når du skal bo på Tivoli Hotel & Congress Center, kan du parkere rett utenfor døren. Hotellet ligger nemlig over et stort parkeringshus. Her er det innført et nytt parkeringssystem som sparer deg for tid og bry når du besøker hotellet. 

I alle størrelser

Vi har mer enn 55 møtelokaler i ulike størrelser. De minste lokalene tar opptil seks personer, mens de større har plass til opptil 450 personer. Tivoli Congress Hall kan ta hele 2400 personer.

Skreddersydde møter

Hos oss er det enkelt å holde møter og arrangementer. Vi gjør det nemlig for deg. Du har en tett dialog med en av våre Event Managers om alt fra spørsmål om avvikling til overnatting.

Vel bekomme!

Er du ute etter et lekkert brasseriemåltid, delikat sushi eller kanskje en god biff? Uansett preferanser står restaurantene på Tivoli Hotel klare til å ønske deg velkommen til en nydelig smaksopplevelse.

Vi hjelper til med teknikken.

Vi sørger for at arrangementet foregår i en profesjonell atmosfære.

Alle lokalene er utstyrt med det nyeste innen AV og IT.


Har du behov for hjelp?

Trenger du inspirasjon til neste møte, vil du vite mer om møtepakkene våre eller skal vi skreddersy et møteopplegg som dekker dine behov? Vårt konferanseteam hjelper deg gjerne.

Kontakt oss

+453268 4905
Arni Magnussons Gade 2
1577 København V
Send e-post