Turist i København – besøk hovedstaden din

København kan skjemme deg bort, røre deg og ruske i deg. Utforsk byen og få en uforglemmelig opplevelse som turist i Danmarks hovedstad.

Varer besøket bare noen få dager, bør du velge ut enkelte severdigheter og eventuelt et strøk av byen hvor du ønsker å gå på oppdagelsesferd.

En av Danmarks eldste turistattraksjoner er Tivoli fra 1843. Tivoli er not helt for seg selv, selv om man ikke er så begeistret for de store attraksjonene. Gå en kveldstur og nyt hagen, og spis eventuelt på en av de mange gode restaurantene.

Dessuten ligger det i sentrum og gir deg enkel atkomst til både sentrum, Vesterbro og Frederiksberg.

Turistinformasjonen ligger for øvrig rett overfor hovedinngangen til Tivoli, og her kan du hente et kart over byen samt informasjon.

Tivoli Hotel

Tivoli Hotel står parat til å motta turister fra både nær og fjern og gi dere en utsøkt hotellopplevelse. Hotellet er Arp-Hansens nyeste tilføyelse til en rekke hoteller i København.

Hotellet gjenspeiler Tivolis fargerike univers og karakterer. Det er tegnet av arkitekten Kim Utzon med inspirasjon fra det svenske landskapet.

I hver etasje henger tidløse og fargerike Tivoli-plakater designet spesielt for hotellet. I gangene kan du møte Harlekin og Columbine, som ved enkelte anledninger vandrer grasiøst rundt på rommene.

Hotellet har 679 rom, hvorav noen få temarom designet til den lille ballerinaen eller soldaten. Prikken over i-en for barnlige sjeler som gjerne vil ha en spesiell hotellopplevelse.

Hotellets fasiliteter

Hotellet har treningsfasiliteter, svømmebasseng, bar og restaurant samt innendørs og utendørs lekeplass.

I 12. etasje finner du for øvrig skybar og restaurantene Mash og Sticks’n’Sushi. Herfra kjenner du suset fra og kan nyte utsikten over byen.

Gled deg til å oppleve København som turist, og bestill overnatting i dag.